Rreth Nesh

YIGAO Company

Kompania YIGAO

YIGAO zhvillon mjete për instalues ​​profesionist dhe përpiqet të fokusohet në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e veglave të nivelimit të pllakave dhe veglave të ndërtimit dhe gotave thithëse me vakum për trajtimin, transportimin dhe prerjen e sigurt të pllakave të formatit të madh, si dhe instalimin e të gjitha llojeve të pllakave qeramike dhe porcelani .YIGAO tani zhvillon një gamë prej mbi 100 produkteve të reja. Ne vazhdimisht po inovojmë dhe përmirësojmë produktet tona sipas nevojave të tregut për t'ju ofruar një gamë të plotë produktesh me cilësi të lartë.

Me angazhimin tonë ndaj inovacionit, ju do të zbuloni shumë produkte të reja dhe emocionuese. Krahas artikujve tanë më të shitur, ne jemi në gjendje të prezantojmë mjete të reja për vendosjen e pllakave në format të madh, vegla instalimi, një gamë për kujdesin e pllakave për t'u siguruar që të arrini shitje shtesë të kujdesit të mëvonshëm. E gjithë gama jonë e produkteve të mjeteve të formatit të madh është e orientuar drejt zgjidhjes, shkëmbimi i përvojës me profesionistët është një hap thelbësor në procesin e zhvillimit dhe me këtë ndërveprim krijohen produkte praktike që shkëlqejnë në cilësi dhe aplikim duke lejuar që operimi të jetë më i lehtë dhe më pak i mundimshëm. YIGAO fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e kupës thithëse elektrike me vakum me cilësi të lartë . Ne i përmbahemi gjithmonë prodhimit të veglave elektrike me cilësi të lartë, praktike, me kosto efektive dhe të kënaqshme ndaj klientit, dhe zhvillojmë një sërë pajisjesh efikase dhe inteligjente për trajtimin. Kupa e thithjes elektrike me vakum YIGAO është shpikja e re më emocionuese në industrinë e veglave elektrike, e krijuar për të reduktuar sforcimin fizik, ngarkesën e punës dhe për të trajtuar në mënyrë të sigurt materialet e ndërtimit. Në të njëjtën kohë, kupa e thithjes elektrike me vakum është e kujdesshme për të projektuar grepa për profesionistët e dyshemesë, instaluesit e xhamit, marangozët, portierët dhe punëtorët e ndërtimit, të cilat mund të përdoren së bashku me hobe ndihmëse për të ngritur, lëvizur dhe transportuar pajisje shtëpiake, mobilje, kuti dhe argëtim. objektet. Kupa e thithjes elektrike me vakum adopton teknologjinë origjinale të patentuar të vakumit për të ndryshuar mënyrën e kryerjes së ngritjes së rëndë dhe detyrave të lodhshme të lëvizjes dhe instalimit. Mund të kapë pothuajse çdo sipërfaqe: të lagësht, të ashpër ose poroze. Trajton xhami me model, çeliku me model diamanti, mur të thatë dhe sipërfaqe të tjera që asnjë produkt tjetër në treg nuk mund t'i heqë.

Ekipi ynë

YIGAO ka një ekip të përsosur të dizajnit, zhvillimit dhe shitjes së produktit, mund t'ju ofrojë një gamë të plotë shërbimesh

Our Team
Our Team
Our Team

Teknika e prodhimit

Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique

Lini Mesazhin Tuaj