Babagan awake dhewe

YIGAO Company

Perusahaan YIGAO

YIGAO ngembangake alat kanggo installer profesional lan ngupayakake fokus ing desain, pabrik lan distribusi alat leveling jubin lan alat konstruksi lan cangkir nyedhot vakum kanggo penanganan sing aman, transportasi lan nglereni ubin format gedhe uga nginstal kabeh jinis ubin keramik & porselin. .YIGAO saiki ngembangake macem-macem luwih saka 100 produk anyar. Kita terus-terusan nggawe inovasi lan nambah produk kanggo kabutuhan pasar kanggo nawakake macem-macem produk kanthi kualitas dhuwur.

Kanthi komitmen kita kanggo inovasi, sampeyan bakal nemokake akeh produk anyar lan nyenengake. Saliyane barang sing paling laris, kita bisa ngenalake alat ubin format gedhe, alat instalasi, macem-macem perawatan kothak kanggo mesthekake sampeyan entuk dodolan perawatan tambahan sing penting. para profesional minangka langkah penting ing proses pangembangan lan kanthi interaksi iki, produk praktis digawe sing unggul ing kualitas lan aplikasi sing ngidini operasi dadi luwih gampang lan kurang abot. YIGAO fokus ing r&d, manufaktur lan dodolan Piala Suction Vakum Listrik berkualitas tinggi . Kita tansah netepi produksi alat daya kualitas, praktis, biaya-efektif lan kepuasan pelanggan, lan ngembangaken seri peralatan nangani efisien lan cerdas. YIGAO Electric Vacuum Suction Cup minangka penemuan anyar sing paling nyenengake ing industri alat listrik, dirancang kanggo nyuda tenaga fisik, beban kerja lan nangani bahan bangunan kanthi aman. Ing wektu sing padha, Electric Vacuum Suction Cup nimbang kanggo ngrancang pancingan kanggo profesional lantai, installer kaca, tukang kayu, kuli lan buruh konstruksi, sing bisa digunakake bebarengan karo sling tambahan kanggo ngangkat, mindhah lan ngangkut peralatan rumah tangga, perabotan, kothak lan hiburan. fasilitas. Piala Suction Vakum Listrik nggunakake teknologi vakum paten asli kanggo ngganti cara nindakake tugas ngangkat abot lan obah lan instalasi sing angel. Bisa nyekel meh kabeh permukaan: udan, kasar utawa keropos. Ngalahake kaca pola, baja pola berlian, drywall lan permukaan liyane sing ora bisa diangkat produk liyane ing pasar.

Tim Kita

YIGAO duwe desain produk, pangembangan lan tim sales sing sampurna, bisa nyedhiyakake macem-macem layanan

Our Team
Our Team
Our Team

Teknik Manufaktur

Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique

Ninggalake Pesen Panjenengan