babagan awake dhewe

YIGAO ngembangake alat kanggo installer profesional lan ngupayakake fokus ing desain, pabrik lan distribusi alat leveling jubin lan alat konstruksi lan cangkir nyedhot vakum kanggo penanganan aman, transportasi lan nglereni ubin format gedhe uga nginstal kabeh jinis keramik & porselin kothak. .YIGAO saiki ngembangake macem-macem luwih saka 100 produk anyar. Kita terus-terusan nggawe inovasi lan nambah produk kanggo kabutuhan pasar kanggo nawakake macem-macem produk kanthi kualitas dhuwur.

YG-V-11-2

Genggam Efisien Tinggi 21v Ubin Keramik Laying Alat Ubin Genggam Cangkir Hisap, Adsorpsi super Dan Frekuensi Getaran Yang Bisa Disesuaikan Portabel Alat Daya Ubin Genggam Tunggal

YG-02-1600

1600 Mm/1800 Mm Ubin Manual Push Knife Presisi Tinggi Laser Inframerah Lantai Granit Manual Alat Pemotong Ubin, Mesin Pemotong Ile Tangan Pemotong Ubin Keramik

YG2004

Tugas Berat Dua Cangkir Vakum Kaca Suction lifter, Kaca Hisap Piring ganda Aluminium Alloy Suction Cup

Ninggalake Pesen Panjenengan