за нас

YIGAO развива алатки за професионален монтер и се стреми да се фокусира на дизајнот, производството и дистрибуцијата на алатки за нивелирање плочки и градежни алатки и вакуумски вшмукувачки чаши за безбедно ракување, транспорт и сечење на плочки од голем формат, како и поставување на сите видови керамички и порцелански плочки .YIGAO сега развива асортиман од над 100 нови производи. Континуирано ги иновираме и ги подобруваме нашите производи според потребите на пазарот за да ви понудиме целосен асортиман на висококвалитетни производи.

YG-V-11-2

Високоефикасни рачни 21v керамички плочки Алатки за поставување на вибраторни плочки вшмукување чаша, супер адсорпција и прилагодлива фреквенција на вибрации Преносливи единечни рачни електрични алати за плочки

YG-02-1600

1600мм/1800мм рачен нож за плочка со висока прецизност со ласерски инфрацрвен гранит под рачна алатка за сечење плочки,иле машина за сечење рачен секач за керамички плочки

YG2004

Тешки две чаши вакуумско вшмукување стакло, стаклени плочи за вшмукување двојни чаши за вшмукување од алуминиумска легура

Оставете ја вашата порака