За нас

YIGAO Company

Компанијата YIGAO

YIGAO развива алатки за професионален монтер и се стреми да се фокусира на дизајнот, производството и дистрибуцијата на алатки за нивелирање плочки и градежни алатки и вакуумски вшмукувачки чаши за безбедно ракување, транспорт и сечење на плочки од голем формат, како и поставување на сите видови керамички и порцелански плочки .YIGAO сега развива асортиман од над 100 нови производи. Континуирано ги иновираме и ги подобруваме нашите производи според потребите на пазарот за да ви понудиме целосен асортиман на висококвалитетни производи.

Со нашата посветеност на иновациите, ќе откриете многу нови и возбудливи производи. Покрај нашите најпродавани артикли, можеме да воведеме нови алатки за поставување плочки во голем формат, алатки за монтирање, опсег за нега на плочки за да се осигураме дека ќе постигнете витална дополнителна продажба после нега. професионалците се суштински чекор во процесот на развој и со оваа интеракција се создаваат практични производи кои се истакнуваат по квалитет и примена, овозможувајќи операцијата да биде полесна и помалку напорна. YIGAO се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на висококвалитетни електрични вакуумски вшмукувачки чаши . Ние секогаш се придржуваме до производството на висококвалитетни, практични, економични и задоволувачки електрични алати на клиентите и развиваме серија ефикасна и интелигентна опрема за ракување. YIGAO Electric Vacuum Suction Cup е највозбудливиот нов изум во индустријата за електрични алати, дизајниран да го намали физичкиот напор, обемот на работа и безбедно да ракува со градежни материјали. Во исто време, Електричната вакуумска чаша е внимателна за дизајнирање куки за професионалци за подови, монтери на стакло, столари, носачи и градежни работници, кои може да се користат заедно со помошната прашка за подигнување, движење и транспорт на апарати за домаќинство, мебел, кутии и забава објекти. Електричната вакуумска чаша за вшмукување ја прифаќа оригиналната патентирана технологија за вакуум за да го промени начинот на извршување на кревање тешки и досадни задачи за движење и инсталација. Може да зграби речиси секоја површина: влажна, груба или порозна. Се справува со стакло со шари, челик со дијамантски дезен, drywall и други површини што ниту еден друг производ на пазарот не може да ги подигне.

Нашиот тим

YIGAO има совршен тим за дизајн, развој и продажба на производи, може да ви обезбеди целосен опсег на услуги

Our Team
Our Team
Our Team

Техника на производство

Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique

Оставете ја вашата порака