Tentang Kami

YIGAO Company

Perusahaan YIGAO

YIGAO ngamekarkeun parabot pikeun installer profésional sarta strives fokus kana rarancang, pabrik jeung distribusi parabot leveling ubin jeung alat konstruksi sarta cangkir nyeuseup vakum pikeun penanganan aman, transportasi jeung motong ubin format badag ogé masang sagala jinis keramik & ubin porselin. .YIGAO ayeuna ngamekarkeun rentang leuwih 100 produk anyar. Urang terus innovating sarta ngaronjatkeun produk urang pikeun kaperluan pasar pikeun nawarkeun Anjeun rentang pinuh produk kualitas luhur.

Kalayan komitmen kami pikeun inovasi, anjeun bakal mendakan seueur produk anyar sareng seru. Salian barang anu paling laris, kami tiasa ngenalkeun alat ubin format ageung, alat instalasi, rentang perawatan ubin pikeun mastikeun anjeun ngahontal penjualan aftercare tambahan anu penting. professional mangrupa hambalan penting dina prosés ngembangkeun sarta kalawan interaksi ieu produk praktis dijieun nu unggul dina kualitas sarta aplikasi sahingga operasi jadi gampang tur kirang strenuous.YIGAO museurkeun kana r & d, manufaktur sarta jualan kualitas luhur Electric Vacuum Nyeuseup Piala . Urang salawasna taat kana produksi kualitas luhur, praktis, ongkos-éféktif jeung kapuasan customer parabot kakuatan, sarta ngamekarkeun runtuyan parabot penanganan efisien sarta calakan. The YIGAO Electric Vacuum Suction Cup teh penemuan anyar paling seru dina industri alat kakuatan, dirancang pikeun ngurangan exertion fisik, workload tur aman nanganan bahan wangunan. Dina waktos anu sami, Piala Nyeuseup Vakum Listrik nimbang pikeun ngarancang kait pikeun profésional lantai, pamasang kaca, tukang kayu, kuli sareng buruh konstruksi, anu tiasa dianggo sareng aisan bantu pikeun ngangkat, mindahkeun sareng ngangkut perkakas rumah tangga, jati, kotak sareng hiburan. fasilitas. Piala Nyeuseup Vakum Listrik ngadopsi téknologi vakum anu dipaténkeun asli pikeun ngarobih cara ngalaksanakeun angkat beurat sareng pancén obah sareng instalasi anu pikasieuneun. Éta tiasa nyandak ampir sagala permukaan: baseuh, kasar atanapi porous. Cecekelan kaca patterned, inten patterned baja, drywall sarta surfaces séjén yén euweuh produk sejenna dina pasaran bisa angkat.

Tim Kami

YIGAO gaduh desain produk, pamekaran sareng tim penjualan anu sampurna, tiasa nyayogikeun anjeun sajumlah jasa

Our Team
Our Team
Our Team

Téhnik Manufaktur

Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique
Manufacturing Technique

Ninggalkeun Pesen Anjeun