tentang Kami

YIGAO ngamekarkeun parabot pikeun installer profésional sarta strives fokus kana rarancang, pabrik jeung distribusi parabot leveling ubin jeung alat konstruksi sarta cangkir nyeuseup vakum pikeun penanganan aman, transportasi jeung motong ubin format badag ogé masang sagala jinis keramik & ubin porselin. .YIGAO ayeuna ngamekarkeun rentang leuwih 100 produk anyar. Urang terus innovating sarta ngaronjatkeun produk urang pikeun kaperluan pasar pikeun nawarkeun Anjeun rentang pinuh produk kualitas luhur.

YG-V-11-2

Ubin Keramik Genggam 21v Éfisién Tinggi Ngageter Alat Ubin Ubin Cangkir Nyeuseup, Adsorpsi super Sareng Frékuénsi Geter anu Disaluyukeun Portabel Alat Daya Ubin Genggam Tunggal

YG-02-1600

1600mm/1800mm ubin manual push péso precision tinggi laser infra red granit lanté manual alat cutter ubin, ile Cutter Mesin Leungeun Keramik Genténg cutter

YG2004

Tugas beurat Dua Cangkir Vakum Kaca Nyeuseup Pengangkat, Kaca Nyeuseup Piring Ganda Aluminium Alloy Nyeuseup Piala

Ninggalkeun Pesen Anjeun