rreth nesh

YIGAO zhvillon mjete për instalues ​​profesionist dhe përpiqet të fokusohet në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e veglave të nivelimit të pllakave dhe veglave të ndërtimit dhe gotave thithëse me vakum për trajtimin, transportimin dhe prerjen e sigurt të pllakave të formatit të madh, si dhe instalimin e të gjitha llojeve të pllakave qeramike dhe porcelani .YIGAO tani zhvillon një gamë prej mbi 100 produkteve të reja. Ne vazhdimisht po inovojmë dhe përmirësojmë produktet tona sipas nevojave të tregut për t'ju ofruar një gamë të plotë produktesh me cilësi të lartë.

YG-V-11-2

Mjete për shtrimin e pllakave qeramike në dorë 21v me efikasitet të lartë Kupa thithëse, super adsorbimi dhe frekuenca e rregullueshme e dridhjeve Mjete elektrike portative për pllaka me një dore të vetme

YG-02-1600

1600mm/1800mm thikë shtytëse manuale e pllakave me precizion të lartë lazer me rreze infra të kuqe për dyshemenë e granitit për prerësin e pllakave, ile Prerëse dore me makinë prerëse për pllaka qeramike

YG2004

Heavy Duty Dy gota ngritës me thithje qelqi me vakum, Pllaka thithëse qelqi të dyfishtë Kupa thithëse me aliazh alumini

Lini Mesazhin Tuaj