Tugas Berat Dua Cangkir Vakum Kaca Suction lifter, Kaca Hisap Piring ganda Aluminium Alloy Suction Cup

Katrangan singkat:

1- Bobot angkat maksimal saka cangkir nyedhot siji yaiku 100 kg kanthi horisontal lan 80 kg kanthi vertikal.
2- Iku cocok banget kanggo nangani kaca, kothak keramik gedhe, nyetel jubin laminate, granit, mirrors, jubin kayu lan sembarang lumahing non-keropos resik;
3- Nalika nempatake cangkir nyedhot ing obyek, lumahing obyek kudu warata, resik, Gamelan lan non-keropos.



Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Mobil Dent Repair Puller Suction Cup paduan aluminium kaca suction cup lifting sucker
 A-alloy Dua Cakar Kaca Pengisap, Kualitas Tinggi Kaca Pengisap, Universal Ubin Kaca Pengangkat Vakum Karet Kaca Pengisap

Spesifikasi Produk

jeneng produk

Pengisap paduan aluminium

aplikasi

Kaca, marmer, mesin bata. Uga bisa digunakake kanggo nindakake barang gedhe lan abot, kayata kaca, ubin, lawang, jendhela lan piring logam,

materi

Alumunium alloy + base karet

werna

Kuning / ireng / perak / abang utawa customer kasebut

Nyedhot maksimal

Suction horizontal 100kg suction vertikal 80kg

bobot

720g

Diameter cangkir nyedhot

 

Diameter cangkir nyedhot

118 mm

paket

24 pcs/kotak

Ukuran kothak (cm)

77*36*36

Deskripsi Produk

Tinimbang tahan sawetara menit, cangkir nyedhot vakum kanthi baterei iki bakal nahan nyedhot nganti 48 jam nalika baterei wis kebak. Saben 8-inch E-Grip nduweni daya panyerepan horisontal maksimum 100kg. Sensor sing dibangun kanthi otomatis bakal ndeteksi tingkat udhara ing vakum lan kanthi otomatis beroperasi kanggo njaga daya panyerepan. cangkir nyedhot vakum daya baterei E-Grip bisa digunakake kanggo nangani kabeh bahan non-keropos kalebu kaca, granit lan marmer, Keramik lan porselen kothak, sheet metal, tembok garing, lumahing hard, lan malah kluwarga item.

Tampilan produk

IMG_20220511_151049的副本
IMG_20220511_151630的副本

Aplikasi Produk

Double Aluminium Suction Cup

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan